Warning: Use of undefined constant THEEVENT_PATH - assumed 'THEEVENT_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/offroadvaldres.com/public_html/wp-content/plugins/kode_shortcode/tinymce/mailchimp/kode_mailchimp.php on line 24
Frivillig – Offroad Valdres

FRIVILLIG

Bli med som frivillig for å gjøre Offroad Valdres til et fantastisk arrangement

Offroad Valdres 2017 er et sykkelarrangement som arrangerer tre sykkelritt som går i terreng - 150 km, 75 km og familieritt. Dermed har arrangementet utfordringer for eliten til de minst uerfarne på to hjul. For at dette skal la seg gjennomføre har arrangementet behov for din kompetanse til å spre sykkelglede og en opplevelse av Valdres til mennesker fra fjern og nær, gammel som ung. 

Meld deg som frivillig, gjerne sammen noen venner. Ta for eksempel ansvar for et sjekkpunkt, arbeide som sjåfør eller kanskje du vil jobbe med administrative oppgaver. Som frivillig vil du få være med å utvikle og ha nærkontakt med nerven i konkurransen og treffe deltakere på nært hold.

Før, under og etter arrangementet er det er mange forskjellige oppdrag vi trenger hjelp til:

  • På sjekkpunkter vil syklister trille inn klare for mat og hvile. Å være frivillig vil kreve at du yter ekstra for dem, blant annet å servere rytterne mat og tilrettelegge for hvile og sykkelsupport.
  • Sekretariatet trenger hjelp til feks å registrere inn-og uttider fra sjekkpunkter
  • Sjåfører til ulike transportoppgaver.
  • Andre uspesifiserte oppgaver.

Du kan bidra med din spesielle kompetanse! Det er mange oppgaver å gå løs på.

Første mann til mølla får velge oppgave først.
Du får tilbakemelding fra oss.

Har du spørsmål - ta kontakt med oss

Meld deg som frivillig

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ønsket oppgave (obligatorisk)

Skriv litt om deg selv

Ses 22. juli 2017

Samarbeidspartnere