Warning: Use of undefined constant THEEVENT_PATH - assumed 'THEEVENT_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/offroadvaldres.com/public_html/wp-content/plugins/kode_shortcode/tinymce/mailchimp/kode_mailchimp.php on line 24
Om Offroad Valdres – Offroad Valdres

Litt informasjon om sykkelrittet Offroad Valdres

Arrangert av CK Valdres

Offroad Valdres arrangeres lørdag den 8. august 2020. Rittet er et sykkelkonsept basert på idéene fra sykkelrittet Offroad Finnmark og er mye likt sykkelorientering, bortsett fra at syklistene må holde seg til oppsatt trasé. Det vil si sti, kjerrevei eller vei. Konseptet går ut på å sykle fra start til mål som et lag (2-3 deltagere) ved hjelp av GPS. På halvvegs har vi åpnet for singeldeltakere. Traseen blir ikke merket på tradisjonelt vis, kun start, enkelte sjekkpunkter, kritiske gpsspor-kryssinger og målområdet vil være merket. Under rittet har lagene med seg en GPS-tracker som  via internett viser arrangør og publikum hvor laget er til en hver tid i traseen.

Under rittet har deltagerne et oppsett på utstyr de alltid må bære obligatorisk i sekker. Det vil være muligheter til å supplere obligatorisk utstyr ved hovedsjekkpunkter.

Løypa

I 2020 er det også to distanser, helvegs (ca. 150 km) og halvegs (ca. 85 km). Halvegs vil i år ha start på xxxx og  målgang på Fagernes. 

Løypa blir i år ca 150 km og ca. 85 km. Det legges opp til at de fleste ryttere skal klare dette innen 12 timer eller 7 timer. Vinnertid 7-8 timer eller 3-4 timer. Det blir selvsagt ikke behov for veistegninger, da deltakere skal rette seg etter vanlige trafikkregler. Uaktsomhet vil føre til sanksjoner.

Deltakere

Maks antall lag er satt til 75 på helvegs og 50 på halvegs i år. Dermed er Offroad Valdres et lite, men eksklusivt ritt som gir deltakerne en opplevelse av Valdres. Det være seg natur, mat/drikke og ikke minst det folkelige med Valdres som garantert vil gi et minne for livet.

Premiering

Et uttrekkslag i 150 km vinner start i Offroad Finnmark 300 km i 2021. Av de som deltar både i Offroad Finnmark og Offroad Valdres blir det trekningpremie.

Seeding til Offroad Finnmark

Ryttere som fullfører Offroad Valdres skal få mulighet for å melde seg på Offroad Finnmark tidlig og få nytte av tidligpåmeldingsprisen (før 15/10). Gjelder start 2021.

Lokal profil

Ck Valdres ønsker med Offroad Valdres å fremme hele Valdres som sykkeldestinasjon gjennom dette arrangementet. Derfor legges løypa i nye områder hvert år, men mål vil være i Fagernes sentrum. Gjennom samarbeid med det lokalt næringsliv vil vi fremme lokalprodusert mat, Valdresnatur, stølsopplevelser og flott stisykling i spektakulær natur!

Du som deltaker vil få:

Måltider bestående av Wangensten Valdresmeieriet ost, Mikael Fremgaard spekepølse, brød fra Bagn og lokalt øl. Finishertrøye levert av Fosheim Sag og Høvleri As - Byggtorget og Sykkelservice fra Skør'n-handverkeri. Bankett på Scandic hotell, Fagernes.

Vi skal så langt det lar seg gjøre bruke lokalprodusenter på matstasjoner og bankett.

Mottoet er å være ett ritt fritt for barer og gel.

Påmelding via
EQ Timing

Påmelding

Samarbeidspartnere